Routebeschrijving

Met openbaar vervoer

Vanaf NS-station Leiden Centraal reis je met buslijn 56 (richting Leimuiden) of 365 (richting Schiphol) naar Roelofarendsveen. Uitstappen bij halte Stationsstraat. De laatste bus terug naar NS-station Leiden Centraal gaat zaterdag om 01.34 uur en de rest van de week om 00.34 uur.

Vanaf Schiphol reis je met buslijn 365 (richting Zoetermeer). Uitstappen bij halte Stationsstraat. De laatste bus in de richting van Roelofarendsveen vertrekt om 22:11 op Schiphol. Het is dan nog wel mogelijk om via Leimuiden te reizen, bijvoorbeeld via lijn 370 naar Leimuiden en vanaf daar verder te reizen (zie hieronder).

Vanaf Leimuiden reis je met buslijn 56 (richting Leiden Centraal) of 365 (richting Zoetermeer) vanaf halte Burg. Bakhuizenlaan. Uitstappen bij halte Stationsstraat. Vanuit Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Alphen a/d Rijn (en meer plaatsen) gaan bussen naar Leimuiden. De laatste bus terug naar Leimuiden gaat zaterdag om 01.07 uur en de rest van de week om 00.07 uur.

Met de auto

Vanuit alle richtingen: neem afslag Roelofarendsveen (afslag 5) van de A4. Er is genoeg (gratis) parkeergelegenheid. Als je Sportpad 25 op je navigatiesysteem instelt, is het mogelijk dat deze je een woonwijk instuurt. Het is daarom aan te raden om de navigatie in te stellen op het adres Alkemadelaan 20, dit is de benzinepomp tegenover het parkeerterrein waar SplotsZ gevestigd is.

Of kom natuurlijk op de fiets!

Adres
Pop- en cultuurpodium SplotsZ
Sportpad 25
2371 PP Roelofarendsveen
Tel: 071 331 7235