Dubbelcabaret | Luuk Ransijn & Vlamousse | Vr. 8 april

Start voorstelling 21:00

€11,-

Luuk Ransijn & Vlamousse – DUBBELCABARET – 15,-
Vrijdag 8 april 2022 – 21:00 start voorstelling

Met een dubbelcabaret ticket van SplotsZ start je bij NN (voorheen de Alkeburcht) en verplaats je jezelf daarna naar SplotsZ voor een tweede show.

SplotsZ
De 21-jarige cabaretier Luuk Ransijn maakt muzikaal cabaret. Vorig jaar werd hij finalist van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, en in oktober van dit jaar staat hij in de finale van het Griffioen de Stoep Cabaret Festival. Luuk maakt het publiek deelgenoot van de reeks onhandige situaties waar hij in verzeild raakt, en schuwt er niet voor zijn binnenwereld naar buiten te keren. Verwacht geen belerende voorstelling met antwoorden, maar een avond vol zelfspot, ontroering en muziek.

Alkeburcht (NN)
In Saampies benoemt Vlamousse totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. De angst voor de medemens moet worden doorbroken, excuses moeten gemaakt aan mens, dier en geslachtsdeel, steun betuigd aan minderheden en bovenal moet er geluisterd worden! Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd.

NIEUWSBRIEF

NOOIT MEER LAST VAN FOMO

CONTACT

COPYRIGHT © SPLOTSZ ROELOFARENDSVEEN